Brickworks Dining Lane

Click images to enlarge

Foodie heaven features a winning design

Winner: Special Feature of the Year, Gold for Landscape Design, Silver for Landscape Construction in the 2016 Landscapes of Distinction Awards

A chic dining precinct in West Auckland, Brickworks Dining Lane is where people come together to socialise and enjoy upscale urban eateries. But its designers, Natural Habitats, were tasked with more: it needed a warm, welcoming and playful touch.

The result? An award-winning fun central ‘square’ that combines greenery, wood and rustic steel. Naturally elegant seats and benches form Urban Effects blend beautiful hardwood with a powder-coated steel frame for that perfect industrial chic look. They are complemented by rustic Corten steel bins created by our European partners, Metalco. Together with stepping logs and a soft play surface, the centre is now a playful oasis in the middle of a foodie heaven. All completed to schedule to the total satisfaction of our client.

 

Choice of solutions